Услуги

Проектен мениджмънт

За реализиране на печатен проект предлагаме консултация, ръководене и контрол на цялостни проекти. Можете да се обърнете към служителя ни, отговорен за Вашия проект, за въпроси и уточнения по време на всеки етап от изпълнението му.

Дизайн и предпечат

Ние изготвяме структура и дизайн на продукт по Ваше желание, както и подготвяме файловете Ви за печат посредством последно поколение софтуер. Инсталираната CTP система ни позволява качествено и бързо проявяване на печатни форми.

Oфсетов печат

Нашите листови печатни машини, оборудвани с до 5 печатни секции и с производителност до 17 000 листа на час, са от водещи производители и произвеждат продукти с възможно най-високо качество.

Рязане и щанцоване

За постигане на желания формат използваме високопрецизни режещи машини, позволяващи абсолютни чисти кантове. Щанцоващите ни машини могат да изпълнят дори и най-сложните форми.

Сгъване

Комбинираните сгъващи машини, с които разполага нашето предприятие, позволяват сгъване на формати от 500 х 700 мм с висока производителност.

Влагане и шиене

Оборудването ни дава възможност за влагане на коли, машинно поставяне на корица, тристранно обрязване и шиене с тел в различни форми на печатни изделия.

Колиране и номериране

Предлагаме машинно колиране в комплекти, перфорация и номериране на документи с индивидуални номера.

Други довършителни процеси

За нестандартни продукти са възможни процеси като ръчно биговане, лепене и сгъване.

Пакетаж и логистика

Като съпровождаща услуга към Вашата поръчка предлагаме национален и интернационален транспорт чрез нашите спедиторски партньори. По желание на нашите клиенти можем да изпратим и личен транспорт в рамките на страната.

Използваме „бисквитки“ с цел персонализиране на съдържанието и анализ на трафика си. Освен това споделяме информация за начина, по който използвате сайта ни, с рекламнте си партньори и партньори за анализ. Ако продължите да използвате нашия уебсайт, Вие се съгласявате с нашите „бисквитки“.

Съгласен съм Научи повече